top of page
DSC02160.jpg

Barn

Vi tilbyr et variert utvalg av barne- og familievennlige aktiviteter. Fra de minste til de største festivalentusiastene. Det finnes noe for enhver smak. Vi ønsker å gi familier en flott mulighet til å lage minner sammen og nyte kvalitetstid i en festlig atmosfære.

Hva kan du forvente på festivalen?

1. Kreative verksteder:

Festivaler tilbyr kreative verksteder der barna kan utfolde seg.

2. Barneforestillinger:

Vi vil ha barnevennlige teaterforestillinger, en kaptein eller en magisk opptreden for å underholde de yngste festivaldeltakerne. Sirkusforestillinger med klovner og akrobater.

3. Spill og aktiviteter:

Festivaler kan tilby et bredt spekter av spill og aktiviteter for barn, fra vanntrampoline til ansiktsmaling og ballkastespill.

5. Natur- og miljøverksteder:

Vi legger vekt på utdanning om natur og miljø, og tilbyr aktiviteter som naturvandringer, fugletitting eller læring om bærekraftig praksis.

6. Historiefortelling:

Vi arrangerer historiefortellingssesjoner der profesjonelle historiefortellere engasjerer barn med eventyr og fortellinger.

7. Sportsaktiviteter: Vi har kajakk, kano, paddleboards, vanntrampoline, badmington og ulike sommer leker som en kan låne fra cafeen.

10. Barneparade: den siste dagen av festivalen går barneparden fra kl 12:00-13:00. VI spiller musikk og synger: Vær så rar du vil. Barna har gjennom festivalen laget kostymer og skilt til paraden.

bottom of page