top of page
DSC09726.jpg

Kjøp og salg

Å kjøpe lokalt og bærekraftig har mange fordeler, både for enkeltpersoner, samfunn og miljøet. Vi mener det er viktig å støtte lokale og bærekraftige initiativer,

 

Ønsker du å bli en utstiller under vår festival i 2024? Ta kontakt med andy@morningbeat.no

Markedsboder

Med en unik beliggenhet og mange besøkende, har vår festival løftet det tradisjonelle markedet ved å tilby et variert utvalg av aktiviteter som passer for hele familien, i tillegg til salgsboder fra lokale bedrifter. Hvert år utvider vi festivalen med en handlegate av lokale boder og tilbud.

 

Å kjøpe lokalt og bærekraftig har mange fordeler, både for enkeltpersoner, samfunn og miljøet. Her er noen grunner til hvorfor det er viktig å støtte lokale og bærekraftige initiativer:

  1. Lokale produkter og tjenester har vanligvis kortere transportavstander, noe som reduserer utslipp av klimagasser og annen forurensning forbundet med langdistansefrakt.

  2. Å støtte lokale bedrifter og produsenter hjelper til med å opprettholde arbeidsplasser i lokalsamfunnet. 

  3. Mange lokale produkter og tjenester bærer med seg kulturarv og tradisjonelle metoder som kan gå tapt hvis de ikke blir støttet.

  4. Støtte til lokale matprodusenter bidrar til å sikre at samfunnet har tilgang til sunn og bærekraftig mat.

  5. Å handle lokalt gir folk en følelse av fellesskap og tilhørighet til sitt lokale område.

Vår festival gir deg muligheten til å vise frem din virksomhet for et stort publikum og engasjere deg i en bærekraftig begivenhet som setter lokalbefolkningen og lokale bedrifter i fokus.

bottom of page